nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Nova convocatòria de projectes artístics i comissariats per al Solleric

L'Àrea de Cultura a través de la Direcció General d'Arts Visuals i Programes Públics, ha obert una convocatòria per presentar projectes artístics al Casal Solleric. L'objectiu d'aquesta iniciativa és «obrir un canal de participació directa amb el sector de les arts visuals». Els projectes es poden presentar des d'aquest dimarts 1 d'agost fins al 8 de setembre.

La convocatòria es basa en dues línies, una per a projectes d'artistes i una altra per a comissariat. L'Ajuntament assumeix els costs de transport, muntatge/desmuntatge, assegurança, difusió i inauguració. Ambdues línies poden presentar propostes per als espais Planta baixa (amb part de l'entresòl opcional) i Dipòsit. La comissió de selecció estarà formada per especialistes en les arts visuals contemporànies. La resolució serà a principis del mes d'octubre i les dues propostes seleccionades es podran veure des de desembre del 2017 al febrer de 2018.

La dotació de la línia 1 de projectes d'artistes tendrà un pressupost màxim de 4.500 euros, 2.000 euros en concepte d'honoraris i 2.500 euros per a la producció, imposts inclosos. Es podran presentar projectes per a exposicions individuals. La línia 2 per a comissariats comptarà amb un pressupost màxim de 10.000 euros, 2.000 en concepte d'honoraris i 8.000 euros per a la producció i per als honoraris dels artistes, imposts inclosos. Aquesta línia està destinada a projectes d'exposició inèdits sobre un artista, un col·lectiu d'artistes o un tema que destaquin per la qualitat i la innovació.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris