nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
14°

Els Galindons presenten nou disc

Els Galindons, grup guanyador de la primera edició del concurs Ona Musicat, han presentat als micròfons d'Ona Mediterrània el seu segon disc, gravat com a premi per la seva victòria al concurs musical. Un any després de l'èxit, moltes coses han canviat en el grup. «Som més feiners, som un més al grup, més guapos, més alts, més caparruts i més productius» asseguren els membres. Per escoltar l'entrevista sencera:

Un disc ple de canvis: individualitat, elaboració i nous referents

Aquest nou cd compta amb cinc nous temes, enregistrats des de zero. A diferència del primer, «de manera més col·lectiva», aquest segon és més individual. És a dir, «cada un ha anat produint a casa seva a poc a poc i després ens ho hem anat ensenyant». El single del disc es titula ‘Campi qui pugui’ i parla del procés de tornar gran. Segons Galindons «som molt joves i ens trobam en una adolescència en què volem fer discs, cosa que sol fer gent més major». Per això, d’alguna manera el grup n’ha volgut parlar. Pel que fa al ritme i a la melodia del nou treball és més elaborat. Una altra cançó que mostra els canvis és ‘Terra banyada’ on s’evidencia l’evolució: «rítmicament més original i diferent». Finalment, els referents musicals també han canviat. «En un principi teníem, bàsicament, a Antònia Font, Manel o Els Amics de les Arts i ara és més obert amb música més indie com la Iaia, per exemple».

«Si no hagués estat per OnaMusicat aquest disc no estaria ni plantejat»

Aquest concurs d’Ona Mediterrània ha suposat una oportunitat per al grup. Tant és així que els mateixos membres asseguren que «si no hagués estat per OnaMusicat aquest disc no estaria ni plantejat». Gràcies a la victòria en l’edició 2016, els Galindons expressen que OnaMusicat «ens han fet sentir productius. Ho agraïm».

Concerts a la vista del grup: 27 de juliol i dia 10 d’agost

En aquesta minigira prevista per a aquest estiu hi ha dues dates senyalades en el calendari. La primera és avui, 27 de juliol, on Galindons farà oficial l’estrena del nou disc. Això serà l’horabaixa en el Cafè Tertúlia de Palma. I, a més, dia 10 d’agost en el bar de Can Lliro (Manacor), on el grup oferirà un altre concert, acompanyants de Clara Fiol i Joan Vallbona, guanyadors de l’edició d’OnaMusicat d’enguany.

Els manacorins, en la seva visita a Ona Mediterrània, varen tenir temps per presentar el seu segon disc sorgit gràcies a la seva victòria al concurs d' Ona Mediterrània. Escolta la seva actuació en directe amb el single "tercera dimensió".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris