algo de nubes
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
10°

La Fundació Pilar i Joan Miró emet un cicle documental amb dues cintes inèdites

Fotograma 'Postcards & Memories. Josep Planes i Montanyà'.

Fundació Pilar i Joan Miró

La Fundació Pilar i Joan Miró acollirà la projecció de dos documentals inèdits dins de la programació del seu 25è aniversari, 'Postcards & Memories. Josep Planes i Montanyà', una cinta d'estrena dirigida pels cineastes mallorquins Cesc Mulet i Pablo Bujosa, i el documental '2 sons of Catalonia: Josep Lluís Sert & Joan Miró', dirigit per Robert Gardner.

Aquesta darrera cinta va ser gravada en 1977 però no va arribar a ser distribuïda, solament projectada en un festival de la ciutat americana d'Athens, tal com ha informat la fundació. Les dues projeccions, que seran gratuïtes, tendran lloc el 21 de juny i 27 de juliol, respectivament, en la Fundació Pilar i Joan Miró i hi haurà una presentació i un col·loqui final.

Relació personal
La relació personal entre Joan Miró, el fotògraf Josep Planes i Montanyà i l'arquitecte Josep Lluís Sert varen ser notòries pels fruits que varen donar. El fotògraf va ser un dels testimonis fotogràfics de l'artista i Joan Miró li va dedicar una obra pictòrica, que s'exposarà en la nova mostra 'Miró mai vist'.

Amb l'arquitecte Sert es va conèixer a principis dels anys 30 i des de llavors van teixir vincles personals i professionals consolidats per les seves inquietuds comunes, especialment per la seva voluntat d'integrar art i arquitectura.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris