lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

'Dies de llum' repassa la darrera dècada del cinema de les Balears amb un equip de rodatge com a fil conductor

El documental 'Dies de llum', que commemora els deu anys de l'Associació de Cineastes de les Illes Balears.

El documental 'Dies de llum', que commemora els deu anys de l'Associació de Cineastes de les Illes Balears, s'estrenarà aquest dimecres a les 19.30 hores al Teatre Catalina Valls.

Segons ha explicat l'Ajuntament de Palma el documental que es projectarà a IB3, té una durada aproximada d'una hora en la qual es repassa l'última dècada del cinema a les Illes amb un equip de rodatge com a fil conductor. El fil conductor de l'obra és la feina d'un equip de rodatge a les Balears que entrevista a directors com Agustí Villaronga, Daniel Montsó, Rafa Cortés, Borja Zausen, entre altres, i projecta fragments de les obres que han rodat a les Balears.

El director del documental, Andrés López, ha explicat que amb aquesta obra s'ha volgut «deixar constància històrica» d'aquest aniversari i presentar localitzacions emblemàtiques de les Illes. Es tracta d'una producció de LeitMotiv amb la coproducció d’IB3 Televisió i la participació de Illes Balears Film Comission i el departament de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris