algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Arriben les semifinals d'ONA MUSICAT 2017

Ona Mediterrània i Joves de Mallorca per la Llengua celebren l'èxit de participació de l'ONA MUSICAT, el concurs de música en català que en la seva segona edició ha acumulat un total de 12 participants. A més, per primera vegada s'han sumat grups arribats del Principat.

Els noms cridats a marcar el futur de la música en català són: Pols, Beersweet, Clara Fiol i Joan Vallbona, Lady Witch, Falcon and Firkin, Josep Cabot, Toni i Àfrica, Local de Nou, Marc Ràmia, Oriol Casals, Rallat i Salvatge Cor.

Semifinals 21, 27 i 28 d'abril

Després d'haver finalitzat la primera fase de presentació dels participants, s'obri una segona fase per presentar concursants, promoure les seves cançons i gaudir de les actuacions en directe. Ja es poden escoltar les cançons presentades a través de la 98.0 de l'FM o per mitjà de la pàgina de Facebook del programa 'Fórmula Ona'.

A partir de dia 21 d'abril s'iniciaran les semifinals. En concret, enguany ONA MUSICAT aplega 3 semifinals: una a Barcelona i dues a Mallorca. Els dies 21 (a Porreres) i 28 (a Pollença) d'abril tendran lloc les dues semifinals dels grups mallorquins. En cadascuna de les semifinals hi participaran 4 dels participants i el públic elegirà un guanyador en cada cas.

La semifinal barcelonina, la tercera en qüestió, servirà per conèixer els grups arribats des del Principat, i se celebrarà dijous 27 d'abril a l'espai La Fontana de Barcelona (Carrer Gran de Gràcia, 190-192). També hi participaran 4 grups i el públic haurà d'elegir un únic guanyador.

De cadascuna de les semifinals el públic haurà triat 3 finalistes, els quals s'hauran d'enfrontar entre ells en el gran concert final que se celebrarà a Palma dia 5 de maig. Cal recordar que els premis ofereixen la possibilitat de gravar un disc, guanyar una dotació econòmica de 500 euros o realitzar concerts arreu de Mallorca.

Escolta els podcasts de presentació dels grups:

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris