nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
14°

Mayoral Espai d’Art reconstrueix 'El Segador' de Joan Miró

131682

Mayoral Espai d’Art ha reconstruït la gran obra desapareguda de Joan Miró, ‘El Segador’, en l’exposició ‘Artistes revolucionaris’ de culminació de la commemoració del 80 aniversari del Pavelló de la República Espanyola a París, ha informat en un comunicat.

La mostra exhibeix una reconstrucció de la pintura d’aquesta pintura de Miró desapareguda quan es va desmantellar el pavelló; segons el nét de Miró, Joan Punyet Miró, ‘El Segador’ i ‘El Guernica’ «semblaven cartells de propaganda política de dimensions monumentals».

«No varen escollir un suport sòlid i durador perquè sabien de sobres que aquelles obres eren només d’impacte, efímeres», ha explicat el nét.

L’exposició ret homenatge a artistes que varen participar en el pavelló espanyol i es varen implicar en la defensa de la democràcia i la llibertat, i té com a comissari Juan Manuel Bonet, actual director de l’Institut Cervantes de París i exidrector del Museu Nacional d’Art Reina Sofia de Madrid.

Presentada a París, Londres i Barcelona, l’exposició inclou una secció de documentació, a més de ceràmiques de Pablo Picasso, litografies de Joan Miró i un dibuix d’Alexander Calder.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris