algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
17°

Joan Miquel Oliver presenta el videoclip d’«Atlantis»

A deu dies de l’edició del seu nou àlbum, 'Atlantis', el proper 7 d’abril, Joan Miquel Oliver presenta el videoclip de la cançó que li dóna títol: el fascinant descobriment en clau electro-pop d’una civilització perduda i la seva administració en mans d’un Posidó molt kafkià.

Com ja va fer amb Flors de Cactus, l’artista mallorquí ha confiat la translació a imatges del tema a l’equip de realitzadors que, sota el nom de Guardas Forestales, formen Mai Balaguer, Jordi Fàbregas i Óscar Lorca. El resultat és una espectacular peça audiovisual que els seguidors més fidels de qui va ser compositor, guitarrista i lletrista d’Antònia Font relacionaran amb Hansel i Gretel o Polo De Llimona i els fans del gènere connectaran amb la videografia d’artistes com Stromae o Christine and The Queens.

Coreografia d’Anna Hierro, direcció d’art i vestuari de l’estudi Pedra i llum negra per la magnètica pedra de toc d’un disc on Joan Miquel Oliver ofereix un veritable contrapunt al so de Pegasus (2015) tot obrint el ventall estilístic en tres blocs de quatre cançons que giren en torn del mateix leitmotiv: les persones. De la Rumba del temps al funk galàctic de Posidònia en un disc que es pre-estrenarà en directe el mateix dia del seu llançament a Girona (Teatre Municipal-Festival Strenes) i que ja té dates de presentació a Barcelona: els dies 20, 21 i 22 d’abril a la Sala Beckett en el marc de DO Illes Balears-Setmana de la creació contemporània balear. L’endemà de la publicació d’Atlantis, dia 8 d’abril, Joan Miquel Oliver estarà a l'FNAC del Triangle (Barcelona) per comentar amb els fans tots els detalls.

Primeres dates de la gira

7/04/17 - GIRONA (Teatre Municipal) - Festival Strenes - Entrades
20-21-22/04/17 - BARCELONA (Sala Beckett) - Cicle DO Illes Balears - Entrades
29/06/17 - VILANOVA I LA GELTRÚ - Vida Festival - Entrades

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris