nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 26°
26°

Margalida Vinyes participa en el ‘Women’s International Comic Art Festival’ de Brussel·les

El festival, en el qual només hi participen dones, reuneix 34 artistes i il•lustradores de 27 països diferents

Vinyes, hi mostrarà el seu llibre Catalina. La cuinera de l’òpera i la seva obra més recent.

Norma Còmic

La il·lustradora mallorquina Margalida Vinyes participarà en el ‘Women’s International Comic Art Festial’ que se celebra a Brussel·les del 8 a l’11 de setembre. L’assistència a aquest festival, que es fa per primera vegada i en el qual només hi participen dones, compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB).

Margalida Vinyes representarà les Illes Balears en aquest certamen, en el qual hi van un total de 34 artistes de 27 països, que realitzaran una gran exposició a l’Art Base de Brussel·les, un centre d’art multifuncional situat al cor de la ciutat, a més de diverses trobades i xerrades sobre el paper de la dona en el món de les vinyetes.

Vinyetes 

Vinyes, hi mostrarà el seu llibre Catalina. La cuinera de l’òpera i la seva obra més recent.  El Women’s International Comic Art Festival és un projecte impulsat per la comissària d’art Emmanouela Charatsi que neix per donar resposta a la pregunta: Qui ha dit que el món del còmic és un àmbit estrictament masculí? Amb aquesta premissa, durant quatre dies pretén demostrar la qualitat, quantitat i varietat d’artistes, il·lustradores, dissenyadores i guionistes que hi ha.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris