cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 25°
25°

Les 'Nits de sa Galera' ompliran de cultura, gastronomia i arqueològia el club Nàutic de Can Pastilla

DCIM\100MEDIA

La proposta cultural i festiva 'Nits de sa Galera' tendrà lloc els pròxims dies 20 d'agost i 17 de setembre; i inclourà en el seu programa visites a l'illot de Sa Galera.

Segons el Consell, aquesta iniciativa inclou activitats de teatre, música, gastronomia, xerrades o reproduccions arqueològiques que han estat organitzades per l'Associació d'Amics de na Galera. Aquestes nits culturals tindran lloc en el Club Nàutic de Can Pastilla.

Jornades de cultura, descobriment i entreteniment
De l'esperit dinamitzador del Festival Antiga Mediterrània celebrat a Can Pastilla al maig del 2015, neix 'Nits de sa Galera' que cerca oferir una festa de cultura, descobriment i entreteniment en un format de dues jornades, coincidint amb les dues llunes plenes de l'estiu.

Així, inclou visites a sa Galera, una ruta de pinxos púnics i romans en la qual participen vuit restaurants, així com altres activitats d'artesania, reproduccions arqueològiques o un mercat de llibres, entre altres. A més, la majoria d'aquests actes comptaran amb traducció a l'anglès.

Illot de sa Galera
Les restes arqueològiques de l'illot de sa Galera daten dels segles IV i II abans de Crist, quan els navegants fenici-púnics, des de Cartago o Eivissa, van dominar el Mediterrani i van establir en els illots propers a la costa de Mallorca factories i punts comercials en els quals intercanviaven productes amb els habitants de l'illa o contractaven els famosos 'foners' de Balears.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris