nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
16°

'Foehn Effect' viatja al Festival Fringe d'Edimburg

'Foehn Effect' es podrà veure al prestigiós Festival Fringe d'Edimburg.

En Blanc

Foehn Effect, la versió anglesa d'Efecte Foehn, el nou espectacle de la companyia mallorquina En Blanc, coproduït per Christna Gavel i Res de Res i En Blanc, es podrà veure un total de 16 funcions, a partir d'aquest diumenge 14 i durant les dues darreres setmanes d'agost, al prestigiós Festival Fringe d'Edimburg.

Amb el suport de l'Insttut d'Estudis Baleàrics, l'obra es representarà a l'espai 145 de C-Venues, tots els dies a les 19.00 h, en el que és un dels majors aparadors de les arts escèniques del món, on es donen cita els programadors internacionals més importants.

La peça, escrita, interpretada per l'actriu Christna Gavel i codirigida juntament amb Biel Jordà, és un viatge pel patiment psicològic a través del relat d'un assalt sexual. Depressió, ràbia, pèrdua del sentit d'humanitat i de justcia... són sentiments que són compartits i experimentats a través del dolorós relat de l'actriu.

Dolor
L'ànima de la peça, concebuda per a un número limitat d'espectadors, és la reconnexió del contacte humà amb el teatre. És el «despullar-se completament davant el públic», en paraules de l'actriu, deixant que el dolor vessi a través d'una experiència veritablement propera des del punt de vista de l'espectador. Dolor, sofriment, mort... Són temes universals que s'han reflectit al llarg de la literatura i el teatre, des de la tragèdia grega fins a Shakespeare i a autors més contemporanis com Sara Kane o Angelida Liddell.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris