algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
14°

Per primera vegada la ciutat de Seül dóna la benvinguda a Joan Miró

El pròxim diumenge 26 de juny s'inaugura a Seül la primera exposició individual de Joan Miró al país asiàtic. La ciutat coreana ja fa dies que es prepara i s'engalana per rebre les més de 250 obres procedents de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca i de col·leccions privades.


La selecció, que s'exhibirà en el Sejong Art Center de Seül, podrà visitar-se fins al proper 24 de setembre i ocuparà una superfície d'1.322 m2, segons informa la Fundació Pilar i Joan Miró en un comunicat.

Totes les obres exposades van ser creades per Miró, íntegrament a Mallorca. Els visitants podran conèixer la fecunditat creadora de l'artista a través dels seus recursos plàstics, la seva varietat de tècniques i materials, i la seva particular iconografia, que testimonien l'afany insaciable de renovació i ruptura que caracteritza la seva última etapa creativa (1956-1981).

La mostra realitza un recorregut per diferents àmbits temàtics. D'una banda, la gran inclinació que Miró sent per les seves arrels i la seva identitat, aspectes que influeixen de manera molt directa en la seva obra.

Per un altre, el compromís de cerca en els seus mètodes de treball, basat en les principals influències plàstiques del segle XX: les arrels anti-art dels moviments Dadá i Surrealista, l'Expressionisme abstracte americà i l'art oriental.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris