algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
17°

Veus femenines protagonitzen el proper Concert al torrent de Pareis

24-06-2016

Al juny de 1963, el pintor català Josep Coll Bardolet (1912-2007), resident a Valldemossa, i en companyia del seu grup d'amics, va engegar una iniciativa cultural que, amb el temps, s'ha consolidat al llarg de més de quaranta anys com un dels més atractius de l'estiu illenc, el Concert al torrent de Pareis, que organitzen la Fundació Caixa de Balears i BMN-Sa Nostra. Aquest 2016, pel seu 53 edició, seran veus femenines, els grups Entreveus i Aura Veus, els qui protagonitzin aquest recital de música coral en un dels paratges naturals més emblemàtics de Mallorca, en sa Calobra. Serà el 3 de juliol, a partir de les 17.30 hores.

Entreveus és un trio vocal femení que s'acompanya d'un piano, una bateria i un contrabaix. Es va fundar a Santanyí l'any 2005, quan va oferir el seu primer concert. Les cantants que ho integren són Francesca Suau (veu i piano), Antònia Suau i Silke Hamann, ambdues vocalistes. Al costat d'elles, actuaran en el Torrent de Pareis els músics Christian Hoel, al contrabaix; el baterista Antoni Canyelles, mentre que Ramon Canyelles s'encarregarà de l'apartat més tècnic i de coordinar el concert.

Quant al segon conjunt, Llucia, Desirée, Maria i Mary Lynn conformen Aura Veus, un quartet a capella. Cadascuna de les cantants aporta al grup una àmplia experiència musical, que es desprèn després sobre l'escenari gràcies als seus arranjaments i harmonies, així com als estils que integren el seu repertori: gospel, soul i r&b, amb una clara influència dels sons propis del Mediterrani.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris