cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 17°
17°

Un total de 340 auxiliars per potenciar la competència en llengua estrangera

23-03-2016

La Conselleria d'Educació i Universitat disposarà per al pròxim curs 2016-2017 d'un total de 340 auxiliars de conversa, 55 més dels que han participat del Programa 2015-2016. Segons han explicat des del Govern en un comunicat, la finalitat d'aquest programa és «potenciar la competència comunicativa en llengua estrangera» mitjançant la provisió d'auxiliars de conversa nadius en els centres educatius sostinguts amb fons públics.

Així, asseguren que aquests col·laboradors lingüístics contribueixen a afavorir i millorar l'aprenentatge dels aspectes comunicatius de la llengua estrangera i estaran repartits entre els centres de primària (CEIP), concertats, instituts d'ensenyament secundari (IES), així com escoles oficials d'idiomes (EOI), centres integrats de formació professional (CIFP) i centres d'educació de persones adultes (CEPA).

La majoria dels auxiliars que s'incorporaran el proper curs, 298, són d'anglès; 27 són d'alemany, i 15 són de francès. En aquesta convocatòria la Conselleria d'Educació i Universitat ha pogut assignar auxiliars de conversa d'alemany i francès a tots els centres que ho han sol·licitat. Quant als auxiliars de conversa d'anglès, s'han cobert un 90% de les peticions.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ja, fa mes de 3 anys

Podeu, d'una puta vegada, substituir el castellà per l'anglès.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris