cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
19°

Acollida multitudinària a Manacor a l'edició de la poesia completa de Guillem d'Efak

17-06-2016

«Paraules, poesia, música i una calabruixada d'emocions destil·lades!» així defineix Bartomeu Mestre, Balutxo, l'acte de presentació de la poesia completa de Guillem d'Efak a Manacor aquest divendres vespre.

Hi intervingueren, a banda del felanitxer, Maria Antònia Oliver, Joan Mas i Vives, Bernat Nadal, Antoni Riera, Joan Gomila, Tomeu Matamales, Pep Alba, Jaume Gomila... i una gentada que omplí a vessar el Claustre de Sant Domingo

Feia anys que es reclamava arreplegar l'obra poètica de Guillem d'Efak, dispersa en molts de llibres, molts dels quals estaven exhaurits o eren mals de trobar. Ara, tots aquests llibres, acompanyats per les lletres de les cançons que va enregistrar, es pode llegir i guardar en un volum de 440 pàgines.

Dia 29 de juny, l'obra es presentarà a l'estudi general Lul·lià de Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Al troll obsessionat, fa mes de 3 anys

Deus tenir un mal viure amb tan d'auto-odi. I a més, se intueix que tens un odi obsessiu, que enlloc de passar dels que tu percebeixes com enemics acèrrims, no pots evitar d' observar-los, ficar-te a les seves publicacions i també anar a veure-los quan es reuneixen i qui sap quantes coses més. Això és un símptoma que has de vigilar i aquí tenim molts bona professionals que te poden ajudar

Valoració:1menosmas
Per Luna Barceló, fa mes de 3 anys

Tuit, com a mínim possar el teu nom i llinatges, si és que tu no tens un lloc per la cara, ja sabem a tots els que van col.locar els del PSM i tanat sort que van canviant les tornes i que el que era estantís dins el PSM va morint i entren nous personatges que donen un aire més fresc. També tindreu un judici final i veurem que passa.

Valoració:2menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 3 anys

15h 56', 19-6-2016: per desgràcia, IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa mes de 3 anys

¿Acogida multitudinaria ? Pero si sólo están los amiguetes de siempre, con el Balucho y su otro yo, el mayoral, participando en el "rebose" del Claustro de Santo Domingo.Ya no cabía ni un alma más, uff....

Valoració:0menosmas
Per Renovació, fa mes de 3 anys

A mi en Guillem d´Efak m´agrada molt, però preferesc escoltar les seves cançons que discursos.
Igual sobre el que serà el tetracentenari...

Valoració:4menosmas
Per j, fa mes de 3 anys

joan:sa manacorina emprenyada,tal com a reportera periodistica,ens n,ha oferit més detalls encara,del éxit de la convocatòria.
SI Tant te grates,deu esser que te cou.
EN CATALÁ DE MALLORCA:CAP DE FAVA.
EN ESPAÑOL,CAPULLO.

Valoració:0menosmas
Per Joan, fa mes de 3 anys

Acto con cuatro gatos (incluidos los de la foto) y con la cobertura del seudodiario y panfleto sectario dbalears seguirá en el anonimato. Es como irse a informar de los abuelos echando la partida en el bar.

Valoració:0menosmas
Per Manacorina emprenyada, fa mes de 3 anys

Va ser un acte (excepte Joan Mas i Vives) amb gent de Manacor. Que bons els músics i els recitadors! Molt emotiva la intervenció de na Maria Antònia Oliver. Quin gust veure la gran assistència de públic, ple de cares conegudes del poble (Toni Tugores, Pífol, Jaume Capó, Jordi Caldentey...) i de fora poble (Toni Artigues, Balutxo, Biel Majoral...).
Absents, com sempre, els mitjans de comunicació públics. Si no fos pel Diari de Balears, aquesta presentació no hauria existit mai i romandria només a la memòria dels assistents. Així va la història!

Valoració:8menosmas
Per ¿?, fa mes de 3 anys

Multitudinaria es sinónimo de once.

Valoració:0menosmas
Per Quinoi, fa mes de 3 anys

Però estareu d'acord amb jo, que una notícia pot estar dues setmanes sense comentaris, però que basta que un de noltros escrigui dues retxes, perquè un dels tres fatxes allanadors de webs, deixin els seus insults en forma de comentaris putrefactes i de soflama sense sentit.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris