cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 18°
18°

Tu decideixes el guanyador d'ONA MUSICAT

16-06-2016

A final d'abril s'iniciava el concurs que aquest divendres finalitza. Perquè dia 22 d'abril es creava des d'Ona Mediterrània el primer certamen d'ONA MUSICAT. Des de la 98.0 de l'FM s'ha intentat promoure els artistes i grups de les illes que canten en català per tal de donar a conèixer la seva feina i fer créixer l'espai musical en aquesta llengua.

I després de dos mesos de promoció dels participants, arriba la gran final. És el moment de gaudir de l'actuació dels tres finalistes, tots ells elegits després de superar una fase de votació. Aquest divendres, a partir de les 18.30 h, Can Alcover (Palma Carrer Sant Alonso, 24) serà l'espai escollit per a que Victòria Quingles, Els Galindons i Garanya realitzin un concert que ajudarà a decidir el guanyador. A més, la celebració de la fase final d’ONA MUSICAT vendrà acompanyada de l’actuació dels DOMÈSTICS el grup convidat format per Pep Suasi i Tomeu Piu.

Un cop acabin les actuacions, el públic decidirà qui mereix aconseguir el premi final. Tot el públic assistent podrà votar, i els seus vots s'uniran als vots del jurat elegit per tal de desxifrar el vencedor.

El grup o artista elegit com a guanyador d'ONA MUSICAT gaudirà de l'oportunitat d'enregistrar un LP i serà promocionat arreu de les Balears a través de la participació de diversos concerts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris