cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 28°
27°

Maria del Mar Bonet acompanya la Simfònica en un concert al Born

L'Orquestra Simfònica de Balears interpretarà aquest divendres a les 20.00 hores al passeig del Born de Palma, el concert 'Viu la Simfònica!' que comptarà amb la col·laboració de María del Mar Bonet per celebrar, segons han explicat, «el retorn de la dignitat a l'orquestra».

Segons han recordat, durant la passada legislatura la Simfònica «va sofrir retallades considerables i pèrdua de drets laborals dels treballadors», tot plegat recollit en un acord de viabilitat que va resultar «nociu» i «va allunyar la Simfònica de la societat, impedint, per exemple, els concerts de caràcter social i educatiu».

Amb el concert, que tindrà lloc en el Born, passeig on van dur a terme diferents reivindicacions, s'apropa «la música a la societat» i se celebra ara «l'extinció d'aquest acord, conscients que la música és una eina fonamental en la transformació social».

Les obres que s'interpretaran en aquest concert seran 'Les noces de Fígaro' de W. A. Mozart; 'La força del destí' de G. Verdi; 'Carmen' de G. Bizet i 'Les noces' de Luis Alonso de G. Giménez. Així mateix, Maria del Mar Bonet interpretarà alguna de les seves cançons.COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ok, fa mes de 4 anys

Votem fins que surti es resultat que més mos agradi. I cinquanta pics si es necessari.

Valoració:-1menosmas
Per Ja està bé de robar als ciutadans!, fa mes de 4 anys

Sí.Tornem a votar. A les terrasses del Born, ahir, tot eren estrangers. Varen gaudir de l´espectacle assegudets, mentre moltíssima gent hagué d´ocupar les vies laterals i moltíssima estava dreta. I el que és més lamentable: els guiris no ho valoren.
També tenc el presentiment que la consulta sobre les terrasses es va manipular. No és possible que els quaatre moixos propietaris dels bars que fan l´agost a costa dels ciutadans treguessin la majoria de vots. Tornem a votar i controlem bé la votació.
I controlem bé que tampoc s´utilitzi per monopatins. Un em tomà quan anava per la voravia, i del cop al cap vaig ahaver d´anar a veure el metge. A veure quan els viannants de ciutat podrem tornar a tenir la ciutat en condicions. Jo no votaré qui no prometi retornar l´espai públic al ciutadans.

Valoració:-2menosmas
Per Golafres, fa mes de 4 anys

Les terrasses del Born son una cag@da de n´Isern, la consulta no se va fer amb rigor i l Ajuntament no va vigilar suficientment i va deixar que els interessats, comprassin el vot de la gent amb una tassa de xocolata. I aquest invent ha fet baixar la clientela d´altres cafeteries i bars de la zona, algun fins i tot ha hagut de tancar i no crec que això sigui just.

Valoració:3menosmas
Per Bon Concert!, fa mes de 4 anys

Recuperar el Born per als ciutadans és la millor cosa que es pot fer.
Les terrasses embruten, la neteja l´ha de fer EMAYA i la pagam els ciutadans, els negocis s´omplen les butxaques i se´n duen els diners, els clients són tots estrangers passavolants i els qui vivim diàriament a Palma en pagam les conseqüències!

A una entrevista a la fira del llibre, ho vaig dir a IB3 i ho varen censurar. No va sortir.

Valoració:9menosmas
Per Marie, fa mes de 4 anys

A qui correspongui: envieu l'autor de la notícia al "racó de pensar" i que reflexioni sobre el seu futur al periodisme. És intolerable confondre la força del destí amb la força de la "destinació", confusió que no es permet a un infant de primària. Igualment, els músics de l'OSIB es deuen demanar quina obra és "Les noces" i quin músic és Luis Alonso. A primer de Conservatori, un alumne de vuit anys ja sap que Luis Alonso era qui es casava, i que el compositor era Gerónimo Giménez. On és la cultura d'aquest país? Hi ha cap conseller de cultura per aquí prop? Vergonya per a tots i a llegir una mica, que ja està bé d'estultícia.

Valoració:10menosmas
Per Emigrante, fa mes de 4 anys

A ver si entiendo el comentario de Faoi :

Mientras este diario no prohiba el idioma español, (que usan "los fachas") no merecen subvenciones.

Valoració:0menosmas
Per Faoi, fa mes de 4 anys

Ni un euro per aquest diari, mentre consenten als fatxes escriure en Castellà a aquest diari i a més insultant-nos. No se meteixen tenir subvenccions.

Valoració:4menosmas
Per Xesc, fa mes de 4 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:10menosmas
Per turbamulta, fa mes de 4 anys

Como no salió a gusto del de más abajo, hay que repetirla hasta que nos agrade.

¿Por cierto, cuántos puestos de trabajo has creado tú?. Seguro que ninguno ya que los empresarios, no los gangsters que de todo hay en la viña del Señor, trabajan y exponen sus dineros cosa que dudo en ti ya que todo el santo día vienes aquí a tocar las narices. Trabaja hombre.

Valoració:-1menosmas
Per I doncs, fa mes de 4 anys

Esperem que els taberners que s´han fet seu el Passeig des Born no tornin a protestar, com ja han fet per la Fira del Llibre. Esper que se relaxin amb la actuació d´aquesta gran artista o haurem de protestar perquè se repetesqui la consulta sobre les terrasses, ja que la primera se va fer amb trampa.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris