nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

Reneix l'Editorial Moll

Poc més d'un any després de la trista notícia del tancament de l'Editorial Moll, aquest divendres s'ha sabut que l'expresident de l'Obra Cultural Balear (OCB) Toni Mir i un grup d'empresaris han adquirit el fons de l'editorial i reprendran l'activitat que fins al tancament s'hi duia a terme.
 
El projecte editorial donarà continuïtat al Diccionari Català - Valencià - Balear, a l’edició de les Obres Completes d’Antoni Maria Alcover, Francesc de B. Moll i Gabriel Alomar; a l’Edició Crítica i a l’edició popular de les Rondaies Mallorquines, i es faran reedicions de llibres del catàleg adquirit.
 
Presideix l'associació, amb seu a Palma, l'economista català Francesc Homs i Ferret, molt vinculat a Mallorca, i també són socis fundadors Isidor Marí, Antoni Mir, Miquel Àngel Casasnovas i Miquel Àngel Llauger.
 
La presentació oficial es farà el dia 3 de febrer al Gran Hotel de Palma.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

El fet és que l'editorial Moll va ser un exemple de pèssima gestió. Ho sap tothom, però sembla que alguns encara volen tancar els ulls davant l'evidència que va deixar penjats empleats, escriptors i empresaris. Què s'ha fet dels doblers que varen recaptar en la campanya solidària de compra de llibres? Varen servir per cobrir els deutes, considerables, que tenia?

Valoració:6menosmas
Per BARRUTS!, fa mes de 5 anys

Els espanyols, que dediquen milions i milions de les nostres butxaques a la seva Reial Académia ePPañyola de la Lengua i a imposar el castellà amb doblers públics, ara tenen la barra de remugar per la salvació del tresor mallorquí de l'Editorial Moll, gran iniciativa sorgida de la nostra societat civil.
SOU UNS BARRUTS, ESPANYOLISTES!

Valoració:17menosmas
Per joan, fa mes de 5 anys

Eso quiere decir que la administracion.. es decir nosotros.. sera la que le compre los libros, otra vez. Cultura apesebrada sin ningun interes para el publico en general. El dia que venda un libro a un particulr sera para echarse a llorar.

Valoració:-62menosmas
Per ., fa mes de 5 anys

Ara també haurien de comprar aquest diari. Que facin participacions perquè puguem col.laborar tots, i així acabarem d´una vegada amb l´assetjament i els insults d´un individu que per cert, avui no se deu haver pres la medicació.

Valoració:27menosmas
Per James, fa mes de 5 anys

I què passara amb els creditors? Els pagarà finalment o l'editorial continuarà fent l'orni? El fons editorial inclou els llibres que distribuïa d'altres editorials i que, per tant, no són seus?

Valoració:-24menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

Moltes gràcies, Paula.

Valoració:27menosmas
Per Paula, fa mes de 5 anys

Des del Principat sentim aquesta alegria com a nostra. Endavant amb la cultura!

Valoració:57menosmas
Per Gerard, fa mes de 5 anys

Molt bé. Per la nostra cultura.

Valoració:57menosmas
Per Joan Dinares Señe, fa mes de 5 anys

Felicitats de mica a mica o aconseguirem.

Valoració:56menosmas
Per I doncs, fa mes de 5 anys

Una molt bona notícia! Gràcies per voler conservar aquest patrimoni i molta sort en la gestió..

Valoració:62menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris