nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

El grup manacorí Roig!, finalista dels premis Sona 9

Els membres del grup són Joan Toni Calero, Rafel Adrover, Rafa Capó, Jorra S. Peset, Simó Femenias i Juanjo Tomás

La banda mallorquina de pop Roig!, juntament amb el grup santboià de rock Coet i el sextet de pop-rock de Vic Est Oest, són els tres artistes classsificats per a la final de la XV edició del concurs de maquetes Sona 9, que se celebrarà el dimarts 10 de novembre a la sala Apolo de Barcelona. El certamen es va presentar a la primavera amb un total de 130 formacions que han hagut de superar diverses proves eliminatòries fins arribar a la darrera fase que elegirà el premi Sona 9, el premi Joventut i el premi Èxit.

Els guanyadors del Sona 9 2015 es faran públics en directe al final de la gala després de la deliberació del jurat. La final del Sona 9 tindrà com a fi de festa l'actuació dels guanyadors del Premi Joventut de la passada edició, Pantaleó, que presentaran les cançons del seu primer disc Reina Victòria (Petits Miracles, 2015).

El jurat del Sona 9 está format per representants d’iCat.cat, Televisió de Catalunya, la revista musical Enderrock, el programa Sona 9 d’iCat.cat, l'Agència Catalana de Notícies, el productor del Sona 9 i músic Joan Pau Chaves i el responsable de Bucbonera Studios, Tomàs Robisco, a més de representants de la Direcció General de Joventut i de l’Institut Català de les Empreses Culturals, i els directors dels festivals Acústica de Figueres, BAM de Barcelona, Mercat de Música Viva de Vic, Fira de Música al Carrer de Vila-seca, Canet Rock i les Cases de Música Popular.

En la final de la quinzena edició del concurs de maquetes Sona 9 es lliuraran els guardons de les tres categories següents:

Premi Sona 9. S'atorgarà al guanyador de la final. El premi consisiteix en la gravació i edició d’un disc, una campanya de promoció i publicitat, una gira de cinc concerts promocionals, promoció al Tr3s C - Club de Cultura de Catalunya i una actuació al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

Premi Joventut. S'atorgarà al segon classificat. El premi consisteix en la gravació i edició digital d'un EP amb 4 cançons, minigira de 3 concerts promocionals, campanya de difusió als mitjans del concurs i actuació al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

Premi Èxit. S'atorgarà al tercer classificat. El premi consisteix en la gravació i edició digital d'un EP amb 4 cançons, una campanya de difusió als mitjans del concurs i una actuació al Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

Els guanyadors del Sona 9 en les darreres edicions del Sona 9 han estat: Trau (2014), Copa Lotus (2013), Empty Cage (2012), Nyandú (2011) i La iaia (2010).

El programa Sona 9 d'iCat.cat transmetrà en streaming un programa especial del Sona 9 de 22 a 23 h, amb un resum de les actuacions dels tres finalistes i amb l'anunci en directe dels guanyadors del Sona 9 2015.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris