nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Nou editorials de les Illes presents a la Fira Liber a Barcelona

Un any més l’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) serà present a la Fira Internacional del Llibre Liber, que enguany se celebra a Barcelona de l’1 al 3 d’octubre. Com en anteriors edicions, l’IEB ha llogat un estand de dotze metres quadrats que posa a disposició de les editorials de les Illes Balears per tal que puguin realitzar la seva activitat comercial amb la millor comoditat possible.

El Saló Liber és, amb 31 edicions a les seves espatlles, és el principal mercat de negoci del món editorial que se celebra al territori espanyol i permet posar a disposició del sector totes les possibilitats de negoci que han aparegut en els darrers anys.

L’Institut d’Estudis Baleàrics acollirà enguany quatre editorials de les Illes Balears, que seran presents a Barcelona. Es tracta de la menorquina Triangle Postals, l’eivissenca Edicions Mediterrània i les mallorquines Edicions Universitat de les Illes Balears i els joves però punyents Ifeelbooks.
També hi haurà representació d’altres editorials, com El Gall Editor, Lleonard Muntaner, J.J. de Olañeta, Dolmen i Sloper.

Per la seva banda, l’Institut d’Estudis Baleàrics basarà la seva tasca durant la fira a promocionar la literatura de les Illes Balears entre els principals distribuïdors dels Estats Units. Per aquest motiu, els seus tècnics desplaçats allà establiran contactes amb distribuïdors com Adler’s Foreign Book, Brodart, Foreign Book Source, Lectorum Publications, Silvermine International Books o Usa Madrid Books, entre moltes altres, per tal d’introduir al país nord-americà els productes de les Illes Balears.

A més, hi ha establerts tota una sèrie de reunions i contactes amb diverses editorials de caràcter nacional que estan interessades en la possibilitat de traduir obres de la literatura balear al castellà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris