algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

Jordi Savall trasllada l'esperit de la música celta a Manacor

6620

IBIZA CONCIERTO DE JORDI SAVALL

R.C.

El conegut violagambista Jordi Savall aterra avui a Mallorca per actuar a l'Auditori de Manacor, en un recital de música celta molt esperat.

Savall ja fou a l'illa el juliol, quan féu un concert al Castell de Bellver, però aquesta vegada el repertori que posarà en escena serà ben diferent.

Aquest vol ser un homenatge a les músiques del poble, aquelles que tot i no escriure's van perdurar directament a través de l'oïda durant segles.

De fet, les músiques cèltiques del fiddle o violí d’Escòcia i Irlanda constitueixen un cas únic a l'Europa Occidental. Es tracta d’un dels patrimonis més rics i bells de totes les tradicions musicals vives, amb milers de composicions populars conservades per les diferents tradicions orals i transmeses d’una generació a l’altra.

Aquest genuí art de la transmissió és allò que vol evocar el músic d'Igualada a l'escenari, a la vegada que ret un merescut homenatge al talent dels músics que han posat el seu gra d'arena per mantenir tota la memòria i la força d'una música que s'arrela a l'ànima.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris