bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

La Riera acull un congrés internacional sobre l’adquisició de les llengües romàniques

Els idiomes derivats del llatí representen un bon banc de proves dels processos cognitius

6542

PALMA EXPOSICION EN LA UIB FOTO JULIAN AGUIRRE

J. AGUIRRE

Aquest dijous a primera hora s'inaugura el congrés internacional 'The Romance Turn', organitzat pel grup de recerca en Lingüística Aplicada de la UIB, on un bon grapat d'experts de tot el món posaran en comú els resultats de la recerca en el camp de l’adquisició de les llengües romàniques.

Tot el congrés, que acaba el dissabte dia 20, es durà a terme a la Riera, i es tracta d'una trobada científica on es reflexionarà sobre com l’adquisició de llengües en adults i infants és un aspecte central per construir el coneixement sobre el llenguatge humà i com aquest es desenvolupa en el cervell.

Les llengües romàniques en concret esdevenen un excel·lent camp de proves de les diferents teories sobre l’adquisició del llenguatge, per les seves específiques propietats lingüístiques -sintàctiques, semàntiques, morfològiques i fonològiques-.

La cita està oberta a investigadors, estudiants i membres del públic en general, interessats en la lingüística i els processos d'aprenentatge, i una voluntat cabdal dels organitzadors és estimular la creació de xarxes per tal de poder desenvolupar posteriorment noves investigacions en aquesta matèria.

Consultau la programació íntegra de les conferències aquí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris