algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

Publiquen una guia amb 225 bolets dels Països Catalans

6479

'La Guia dels bolets dels Països Catalans', escrita per Ramon Pascual i editada per Cossetània, inclou la descripció de 225 espècies de bolets.

Cossetània Edicions

El món boletaire està d'enhorabona. L'editorial Cossetània Edicions acaba de publicar la Guia dels bolets dels Països Catalans, escrita per Ramon Pascual. L'obra, que inclou la descripció de 225 espècies de bolets, és una edició actualitzada de la coneguda guia per al boletaire.

La guia, que revisa i amplia el que manual existent fins a la data, inclou uns apunts pràctics per reconèixer les espècies i saber-les classificar. Compta també amb uns apartats didàctics per endinsar el lector en el món fascinant de la micologia.

El llibre forma de part de la col·lecció 'Guies de Camp' i ofereix, segons l'editorial, “un interès científic, ecològic i gastronòmic evident sobre el patrimoni natural del país”. També es pot destacar el ja publicat Guia dels arbustos dels Països Catalans o la Guia d’arbres per a nois i noies. Aquest darrer volum també va ser escrit per Ramon Pascual i va guanyar el Premi Serra d’Or 2010.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris