muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

CineCiutat presenta un documental sobre 'L'endemà' de la independència

MassadOrProduccions (Youtube)

El dia després de la històrica Diada del tricentenari a Catalunya el CineCiutat de Palma presenta el polèmic i contundent documental L’endemà, d’Isona Passola. Es tracta d'un treball interpretatiu que es proposa respondre els dubtes dels que no veuen amb claredat els beneficis que els catalans obtindrien independitzant-se d'Espanya.

L'obra es va estrenar a les sales catalanes el passat dia 5 i aquest divendres arriba a l'espai cinèfil palmesà.

A través d'entrevistes a economistes, sociòlegs, polítics i experts del món de la cultura i la justícia, L’endemà tracta algunes de les preocupacions més quotidianes i pràctiques dels ciutadans del Principat, amb l’objectiu de defensar la conveniència de crear un Estat Català propi, i un nou estat a dins d'Europa, posant les reflexions que van sorgint en boca de quatre actors, que es van fent preguntes sobre la democràcia, el futur de la llengua catalana, l’atur, etc.

Amb producció de Massa d'Or Produccions i TV3, el documental ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, a més de 8.163 mecenes particulars.

Tindrà una sessió diària a les 22:15 hores i el preu de l’entrada és de 5 euros.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aquí en català!, fa mes de 6 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que, avui (12-9-2014), continuen anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:10menosmas
Per EL CORREO DEL ZAR, fa mes de 6 anys

MAS SE ENFRENTA A 15 AÑOS DE CARCEL SI LLEGA HASTA EL FINAL.

TV3 VUELVE A UTILIZAR A MENORES PARA DIFUNDIR LA DIADA.

Valoració:-4menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 6 anys

Esto y la TV3 es el No-Do catalufo en fin lo que tanto criticcaron y critican.

Valoració:-3menosmas
Per Salvador, fa mes de 6 anys

Seguimos en la política-ficción. Esos catalanufos nunca tendrán la independencia, Que sueñen,que sueñen...más dura será la caída.

Valoració:-4menosmas
Per V, fa mes de 6 anys

Noltros tambe cada cop som mes els que ens movem. Ara tocara arruixar en Bauza, despres o la independencia o la mort prr sobre-explotacio.

Valoració:17menosmas
Per migdimoni, fa mes de 6 anys

A mi aquesta gentada me va posar la pell de gallina,aquest poder de convocatòria, cap incident, tan ben organitzat, les files tan ben fetes....

http://www.diariodemallorca.es/mallorca/2013/10/06/concentracion-defensa-til/880001.html

Valoració:19menosmas
Per mallorquín, fa mes de 6 anys

T´equivoques, polakina, com sempre.

Experiment plaer quan veig 200 foraster catalans fent es ridicul a sa plaça Major.

quin gusteeeeeerrr

Valoració:-11menosmas
Per mallorquina, fa mes de 6 anys

En forasterín segur que no se perdrà sa pel·lícula.
Té collons d'anar-hi cada dia i tot.
No es perd ni un sol article ni una sola informació des diari des mallorquins no renegats. Hi està enganxadíssim que no pot més.
En llegir-lo, pateix i passa gust alhora. Experimenta plaers sadomasoquistes.

Valoració:16menosmas
Per mallorquin, fa mes de 6 anys

Tendrian que haber puesto las entradas a10€. Total, se van a agotar igualmentw en cuanto salgan a la venta...
Y es que en Mallorca seguimos con gran interes el proceso soberanista catalufo.
A la historia y multitudinaria manifa de la plaza major me remito. Una demostracion de fuerza como ésa no se puede ignorar

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris