algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Produccions del Mar presenta 'El llegat invisible'

2770

Els actors i el director.

Teatre del Mar

Produccions del Mar presenta al Teatre del Mar i fins aquest diumenge, 'El llegat invisible'. Sota la direcció de Joan Carles Bellviure, els actors Caterina Alorda, Jordi Cumellas, Irene Soler i el mateix Bellviure, donen vida a aquesta tragèdia moderna.

Segons el també dramaturg, en la tragèdia clàssica la vida dels homes és dirigida per unes forces superiors, ara “el patiment humà és el resultat d’haver pres consciència de la seva petitesa davant de les grans forces invisibles del món”.

Aquest drama contemporani tracta de les nostres societats occidentals, individualistes i adoradores de la llibertat com a marca publicitària on estam segurs de controlar la construcció de les nostres vides i ens imaginam com a individus que existim tot sols, sense lligams importants entre el que ens han precedit i el que ens succeirà.

El 'Llegat invisible' és el resultat de la feina feta a l'Espai de Recerca del Teatre del Mar. L’any 2010 el Teatre del Mar va iniciar una recerca sobre el treball de l’actor en situacions on la interpretació es veia alterada per elements inesperats: actuar en un espai escènic desconegut, crear una situació on els personatges i els conflictes han estat proposats pel públic abans de començar, o presentar un Shakespeare amb només sis hores de preparació.

Aquesta feina es va iniciar a l’Espai de Recerca del Teatre del Mar amb el taller “L’actor en desequilibri” i posteriorment va conèixer un nou capítol amb el muntatge “El Sopar” l’any 2011. L’any 2012, dins la mateixa línia d’investigació es va dur a terme l’espectacle “La Visita”, concebut per a ser representat a domicilis particulars.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris