cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 16°
16°

El Circ Bover durà el seu espectacle 'transhumant' a la fira de teatre de Castella i Lleó

819

La companyia mallorquina durà el seu espectacle 'Circ Transhumant' a la fira de teatre de Castella i Lleó.

M. LLULL

El Circ Bover actuarà el pròxim 22 d'agost a la prestigiosa fira d'arts escèniques Feria de Teatro de Castilla y León-Ciudad Rodrigo. La companyia, que presentarà el seu espectacle Circ Transhumant, serà l'única representació balear a la mostra.

Segons expliquen ls membres del Circ Bover aquesta fira és un portal “molt destacat” per poder relacionar-se amb els programadors d'espectacles i conèixer les darreres propostes escèniques de les diverses companyies.

A més, segons la companyia, l'oportunitat d'assistir a la fira té una “doble importància” ja que a més de donar a conèixer l'espectacle “transhumant” també els permetrà presentar les activitats complementàries que realitzen en el Centre de Circ de Sineu. Per a més informació sobre la fira podeu consultar la web http://www.feriadeteatro.es/

Kompass
D'altra banda el pròxim 17 d'agost el Centre del Circ acollirà l'actuació del malabarista Asier Garnatxo, de la companyia Saltoka de Pamplona, que oferirà l'espectacle Kompass. L'actuació es realitzarà a les 20:00 hores i tindrà un sistema de pagament 'after show', és a dir, l'espectador podrà decidir què vol pagar després d'haver gaudit de l'espectacle.

Asier Garnatxo és un dels millors malabaristes de l'Estat Espanyol i, segons el Circ Bover, l'espectacle Kompass “no deixa a ningú indiferent”. L'activitat és apta per a tothom.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris