nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

La Simfònica no afluixa i malgrat haver cobrat el maig no desconvoca la vaga

L'Orquestra Sinfònica de Balears no desconvocarà les vagues programades per a aquest divendres i diumenge que impedirien que es realitzin les últimes sessions de la Temporada d'Òpera al Teatre Principal, malgrat que el Govern abonàs aquest dijous la quantitat corresponent a les nòmines i la Seguretat Social del mes de maig.

Segons ha informat el secretari del Comitè d'Empresa de l'Orquestra Sínfonica, Juanjo Pardo, «el pagament de la nòmina és important però no suficient» ja que, segons ha lamentat «no tenim futur, juliol està buit, així com la pròxima temporada» i «no se sap què passarà» amb el Cicle de Bellver, que «comença la setmana que ve».

Pardo ha explicat que perquè es desconvoquin les jornades de vaga previstes també s'hauria d'abonar la paga extra de juny, els haurien de mostrar el Pla de Viabilitat per escrit i el conveni prorrogat per a l'any que ve.

En aquest sentit, Pardo ha asseverat que han «fet molt renou» com per a desconvocar ara l'aturada per haver rebut la nòmina, que era només «un dels motius» però, segons ha dit «tenim un futur incert si es confirma el que apunten alguns mitjans de comunicació, que assenyalen que el pressupost de l'Orquestra es reduirà un 20%, quan el 90% d'aquest es destina a nòmines».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per F.Ribas, fa mes de 7 anys

Quina pena espatllar tot allo que funciona mes o mens correctament, Sanitat,Cultura,Llengues, Arts etc, i que ens dóna o donava tant prestig; Als MUSICS -amb Mayuscula- de la Simfonica , ja no els deu quedar "espirit" i ilusió, mes que per interpretar un "Autorrequiem".
Gracies ?? als "Creadors" de tants Disbarats- F.Ribas

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris