muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Acaba la demolició de les casetes de la finca de Son Torrella

El Consell de Mallorca ha informat que les construccions, realitzades als anys seixanta a la carretera del puig Major, contenien amiant

El Consell de Mallorca ha acabat la demolició de les casetes de la finca de Son Torrella, a la carretera del Puig Major, així com les tasques d'eliminació de l'amiant dels terrenys, segons informa avui la institució insular en un comunicat.

En aquesta finca situada en el terme municipal d'Escorca, on avui en dia es troba la base militar de l'Exèrcit de l'Aire, van ser construïdes durant els anys seixanta unes casetes per als treballadors de la construcció de la carretera usant material de l'època que contenia amiant.

El pas del temps i el posterior abandonament d'aquestes instal·lacions va provocar el seu deteriorament, apunta el Consell, amb el consegüent perill que suposava per a la salut i per al medi ambient la presència d'amiant en uns terrenys forestals.

Per aquest motiu, el servei de Carreteres del Consell ha retirat els residus i ha netejat els terrenys. En total s'han extret 574 tones de material de la demolició de les casetes i de la netedat dels terrenys on es trobaven.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris