muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

"Mallorca ho té tot"

L’equip de The stranger inside es mostra sorprès i entusiasmat per les localitzacions a l'illa, que figurarà en el film com una illa desconeguda

29008

Els actors William Baldwin, Estella Warren i Sarah Butler, als jardins del Gran Hotel de Sóller.

Jaume Lladó(J. Lladó.)

L'equip del film danès The stranger inside ja fa dues setmanes que roda a Mallorca, però fou ahir quan se'n realitzà la presentació oficial. No hi faltaren les estrelles de la pel·lícula, Wiliam Baldwin, Estella Warren i Sarah Butler, ni tampoc el director, Adam Neutzsky Wulff, ni el productor, Michael Aoun, de Drama Deluxe. L'encarregat de fer de mestre de cerimònies fou Pedro Barbadillo, director de la Mallorca Film Commission. Fulgencio Coll fou el representant de la productora mallorquina Orange Valley, que també participa en la filmació.
Jaume Joan, conseller de Presidència del Consell, també s'apuntà a la fotografia amb els artistes, amb qui passejà pels jardins del Gran Hotel de Sóller. És sabut que la Mallorca Film Commission depèn del Consell i que és aquesta institució l'encarregada de posar sobre la taula incentius reals per als possibles rodatges. Però de moment, els principals atractius per venir a treballar a Mallorca els aporten els paisatges, més que els polítics. Això sí, el discurs de Joan, que lloà amb molta poesia les virtuts de l'Illa, va incloure el bon propòsit, molt adient en dates nadalenques, d'elaborar "una normativa per a futures filmacions".
The stranger inside conta la història d'una actriu (Estella Warren) que gaudeix amb el seu marit (William Baldwin) d'unes vacances en una illa de la Mediterrània per tal de superar un moment traumàtic que ha viscut. Però les seves vides es veuran alterades per l'aparició d'una misteriosa jove (Sarah Butler).

Una illa sense identificar
"Necessitàvem trobar un lloc que paregués una illa deserta i, després de cercar molt, vàrem trobar Mallorca, un lloc perfecte pels seus paisatges dramàtics, les distàncies curtes i les bones infraestructures i connexions amb l'exterior", explicà Michael Aoun. "Els paisatges que hem trobat acabaran per convertir l'illa en un altre personatge", afegí Adam Neutzsky. Malgrat tot, Mallorca serà un personatge anònim en el film, ja que figurarà com una illa totalment desconeguda i sense nom propi.
Els tres protagonistes també es mostraren encantats pel fet de treballar aquí. "Tenc la doble felicitat de fer el que m'apassiona en un lloc tan sorprenent com aquest", afirmà Sarah Butler, opinió que fou confirmada pel seu company William Baldwin: "He rodat pel·lícules en molts indrets, però cap de tan sorprenent com aquest". "No podria imaginar un lloc millor per treballar", digué Estella Warren, qui ja havia estat a l'Illa quan competia en el món de la natació.
El rodatge finalitzarà el proper 21 de desembre i oferirà la curiosa possibilitat que alguns racons de Palma es transformin en indrets de Nova York. "Cinc escenes que es desenvolupen a Nova York es rodaran a Palma. Hi ha llocs amb l'arquitectura adequada als quals només s'han d'afegir petits detalls", comentà Aoun. El productor, així mateix, volgué destacar el treball duit a terme amb la productora mallorquina Orange Valley. "És molt important fer feina amb gent local, que sap trobar les localitzacions adients. A més, ells ens han ajudat molt a prendre decisions ràpidament", un element imprescindible per a films de petit pressupost, com és el cas de The stranger inside. "És tan baix que quasi no el vull dir!", exclamà entre rialles Aoun. Després de rodar algunes escenes a Copenhaguen a principis de gener, la pel·lícula es muntarà fins a març. Serà a partir d'abril quan The stranger inside començarà el seu periple per diferents festivals.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris