muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

'Jai de Nadal': el gust per la rebosteria nadalenca dels convents

El Centre d'Història i Cultura Militar de les Balears, al carrer dels Oms, de Palma, inaugura avui una mostra en la qual hi participen diferents monestirs

El Centre d'Història i Cultura Militar de les Balears inaugura el projecte sociocultural que planteja la divulgació de les formes de rebosteria i artesania conventual nadalenca de Mallorca, 'Jai de Nadal'.

Aquesta iniciativa té l'objectiu de fer arribar a la ciutadania "aquelles tradicions pròpies de la nostra terra que no són tan conegudes, però que, tanmateix, porten segles compartint amb nosaltres la seva forma de viure i la seva riquesa".

Així mateix, a la mostra participen el Centre Mater Misericordiae, el Monestir de Santa Magdalena, el Monestir de Santa Clara, Monestir Caputxines de la Puríssima Concepció, el Monestir de Sant Pere, el Monestir de la Sagrada Família, el Monestir de Santa Teresa de Jesús i l'Ermita de la Santíssima Trinitat.

L'entrada a la mostra és gratuïta i romandrà oberta al públic del 12 al 23 de desembre de 10.00 a 13.00 hores i de 17.30 a 20.00 hores.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris