nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Un diumenge de jazz a les Voltes

L'actuació de Jazz Això s'inscriu dins el cicle municipal Música per Palma, que té prevists concerts per al llarguíssim pont que s'acosta

29058

Un nombrós públic es congregà ahir a les Voltes per veure l'actuació de la banda Jazz Això.

M. À. Cañellas.

Malgrat que els niguls amenaçaven pluja i les activitats al carrer no semblaven les més adients ahir, el públic desafià la meteorologia i es plantà a les Voltes, on la banda Jazz Això oferí un concert a partir de les 12 del migdia.
El grup es fundà a Binissalem l'any 2008 i el seu repertori combina els temes propis amb altres d'habituals del jazz, amb melodies de Coltrane, Davis i Silver. L'actuació de Jazz Això s'inscriu dins el cicle municipal Música per Palma, que té prevists concerts per al llarguíssim pont que s'acosta.
El primer tindrà lloc dia 6 a partir de les 21 hores a l'església de Sant Jaume. Les corals Amics de la Música de Llucmajor, Filharmonia, Quinta Justa de Sóller i Sant Jaume oferiran una actuació que s'obrirà amb l'Ave Maria de Schubert, interpretat pel tenor Álvaro Chaves.
El programa inclou compositors com Martí Saez, Jacques Arcadelt, Mozart, Kodaly, Hoffmann, Morricone, Monteverdi, Pedro Rebassa i Cesar Frank. L'entrada costarà uns simbòlics dos euros, que seran a benefici de l'organització Càritas.
L'església de Sant Francesc acollirà dimecres una actuació de corals amb la Camerata Pollencina, l'Orfeó Mayurca, la Coral Juvenil de Palma i la Coral Femenina de Sant Francesc, les quals interpretaran obres de Fauré, Saint Saëns i Pergolesi.
Dijous, dia 8, serà el torn de l'Orquestra Simfònica de les Illes Balears, que oferirà el seu concert en un escenari imponent: la Seu. També començarà a les 21 euros i l'entrada costarà novament dos euros, igualment destinats a Càritas.
En aquesta ocasió, la Simfònica comptarà amb Salvador Brotons, el director titular. El programa és integrat per peces de Bach, Haydn, Albinoni, Massenet, Borràs de Riquer i Wagner.
Així mateix, les Voltes seran l'escenari d'una ballada popular a càrrec de Pinyol Vermell, que tindrà lloc el proper dia 11.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris