algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Laura Aguilar guanya el concurs de cartells de les festes de Sant Sebastià

El jurat, integrat per professionals de reconegut prestigi, ha premiat l'obra 'Llumí' amb 1.500 euros i un vol a Alemanya

121844

Imatge proposada per Laura Aguilar per a les festes de Sant Sebastià, de Palma.

Els membres del jurat del concurs de cartells per il·lustrar les festes de Sant Sebastià 2012 han deliberat que la guanyadora sigui el cartell número 69, titulat 'Llumí', de Laura Aguilar Ros que ha estat premiat amb 1.500 euros i un bitllet d'anada i tornada Palma-Alemanya-Palma a càrrec d'Air Berlin, patrocinador del concurs.

 

El jurat ha estat integrat per professionals de reconegut prestigi, com l'escultor Pep Sirvent; el pintor professor de l'escola Xim Torrens, Toni Jordi Pastor; l'il·lustrador Antonio Fernández Coca, el dibuixant de còmic o el premi nacional de còmic 2009, Bartolomé Seguí Nicolau.

Així mateix, també han format part del jurat el professor del departament de disseny gràfic de l'Escola Superior de Disseny de les Illes Balears, Joaquín Aizpurua, la directora de l'Institut Balear de la Joventut del Govern, María José Frau Marí i l'assessor de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Palma, Antoni Cardona.

 

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Boicot al PP!, fa mes de 9 anys

Tots aquells qui no estam d'acord amb la persecució de la nostra llengua i de la nostra cultura per part del PP ens hauríem d'abstenir de col·laborar amb aquest partit; ja sigui com a concursants, com a membres d'un jurat o com a participants en les festes que puguin organitzar aquests genocides lingüístics. Si no, els estam legitimant.

Valoració:44menosmas
Per Dimoniona indignada, fa mes de 9 anys

El senyor Antoni Cardona crec que ja ha desvariat tot el que havia de fer-ho. És a dir, inclou a les festes l'AiguaFoc (contractant a una empresa valenciana que li ho fa per 90.000€) i eliminant del mapa de les festes de Sant Sebastià un acte tan tradicional com és la sortida dels dimonis PERQUÈ NO HI HA DOBLERS i PERQUÈ ELS DIMONIS NO SÓN UNA TRADICIÓ A DINS LES FESTES DE SANT SEBASTIÀ (Cardona dixit,i que en tot cas ja sortirem per Sant Antoni o Sant Joan), tot i que sortíem ja en legislatura de na Cirer. Però això sí, el cartell hi surten ben definides dues banyes de Dimoni... I ell en forma part del jurat??

A mi que m'ho expliquin, per favor, que m'ho expliquin perquè ja no ho entenc. Si això no és pensar que la cultura del foc està polititzada per l'època Groske i la volen eliminar que vengui algú i m'ho digui!!!

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris