nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Foment destina 300.000 euros per a la reforma de la murada d'Eivissa

La Llei de Patrimoni Històric estableix que l'1% del pressupost total d'execució de les obres públiques es destini a finançar els treballs de conservació o enriquiment del Patrimoni

El ministre de Foment en funcions, José Blanco, ha rubricat un acord per destinar 300.000 euros, amb càrrec als fons que es generen per l'1% Cultural, a la restauració de la muralla renaixentista d'Eivissa. La inversió total del projecte ascendeix a 400.000 euros (dels quals 300.000 els aporta l'administració central) i se centrarà en la consolidació del peu de muralla entre la punta de Santa Llucia i el flanc de Sant Pere.

La Llei de Patrimoni Històric estableix que l'1% del pressupost total d'execució de les obres públiques es destini a finançar els treballs de conservació o enriquiment del Patrimoni Històric Espanyol o de foment de la creativitat. Les actuacions es realitzen en immobles declarats d'interès cultural o similars.

Els projectes, presentats per les entitats locals, són aprovats en la Comissió Mixta de l'1% Cultural, en la qual participen els Ministeris de Foment i de Cultura. En total, el ministre ha rubricat 22 actuacions a tot Espanya en què el Govern invertirà 19.508.182 euros. Aquests projectes comportaran un pressupost total de 26,9 milions d'euros, en estar cofinançats per les entitats sol·licitants.

 

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris