nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
21°

El projecte Lumen mostra el seu videoart a Sa Possessió

S'hi projectaran les peces Mujer Casa Alquila, de Martha Zein, i Buenos días, de Sandra Christiansen, entre altres propostes

El centre cultural Sa Possessió, al polígon de Son Rossinyol, organitza avui el projecte Lumen, una jornada dedicada al videoart, en una vetlada en què es combinarà aquesta disciplina artística amb diferents propostes musicals. La mostra començarà a les 21.30 hores amb la projecció de les peces Mujer Casa Alquila, de Martha Zein, i Buenos días, de Sandra Christiansen. Els dos films han estat seleccionats per participar en el proper festival de cine PNR de Madrid, que es durà a terme al setembre i en què es tractaran temes polítics i socials des d'un punt de vista experimental.

La proposta de Zein intenta arribar a una conclusió ferma sobre el recent moviment del 15-M, tractant el tema de la bombolla immobiliària i com ha afectat, en concret, les dones. Ho fa mitjançant la història d'una cuidadora. Per la seva banda, Sandra Christiansen reflexiona, a Buenos días, sobre l'actual situació de crisi des d'una perspectiva metafísica i filosòfica, mitjançant la metàfora d'un exitós centre de desintoxicació, amb el qual proposa 'curar' la societat.

A més a més, hi seran presents nombroses propostes videoartístiques de l'Illa que complementaran la nit. Participaran en la mostra les obres de Javier Cadavieco, Marijó, Clara Català i Jaume Miralles i també es podrà gaudir de les posades en escena de Lluís Ferrer, Minimal TV i Antsandads whith Everybody.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris