nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 21°
19°

Les Converses Literàries de Formentor giraran a l'entorn de la novel·la

Entre el 16 i el 18 de setembre, autors com Fernando Aramburu o Claudio Magris, es reuniran per posar en comú els seus punts de vista

Fernando Aramburu, Claudio Magris, Jorge Edwards, Jorge Volpi o Kenizé Mourad són alguns dels autors que participaran en la quarta edició de les Converses Literàries a Fomentor, que es duran a terme del 16 al 18 de setembre.

La Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats ha informat en un comunicat que avui s'obre el termini d'inscripció per participar en les jornades literàries, que reuneixen, cada any i durant tres dies, a escriptors, crítics, editors, periodistes culturals i agents literaris.

La intenció és intercanviar idees, experiències i debatre propostes sobre un tema central, que aquest any serà "El futur de la novel·la, entre la crònica i la ficció".

Les persones interessades en participar poden començar seu inscriure a través de la pàgina web www.conversesformentor.com des d'avui i fins que s'esgotin les places disponibles.

L'Hotel Barceló Formentor serà el lloc de l'encontre, promogut pel Govern balear, a través de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats, el Grup Barceló i la Fundació Santillana.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris