cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

Alaró mostra el seu caire més cultural a l'Alart

Un total de 14 espais es convertiren en galeries d'art i els carrers serviren d'escenari de les diferents representacions

54234

La dansa i les representacions ompliren les places i els carrers del municipi divendres.

Jaume Lladó(Joan Lladó)

La particular nit d'art d'Alaró va convertir, divendres, el centre de la localitat en un gran escenari en el qual es van representar diversos espectacles de dansa, projeccions i música. Amés, va servir de reclam per a centenars de persones que van acudir a la cinquena edició del festival Alart, organitzat enguany per la galeria Addaya i l'Ajuntament.

La torre de l'Electricitat va acollir l'inici dels actes amb el nou espectacle de Carlos Miró, a càrrec de la Companyia de Dansa del Teatre d'Alaró, que va donar pas a l'obertura dels 14 espais que, durant la nit de divendres, van passar de ser simples bars o tallers a completes galeries d'art amb diferents instal·lacions i projeccions.

Participació

Artistes com Xavier Kepper, que va interpretar el seu espectacle Se vende en ple carrer; Alexandre Rosselló; Isabel Castro, que va recrear les seves projeccions al primer pis de la galeria Addaya compartint espai amb la instal·lació de Tomeu Simonet; i Eduardo Suárez del Real, que es va encarregar de la lectura poètica a l'Ajuntament, no faltaren a la seva cita amb l'art.
Tampoc no hi faltà la companyia de dansa Mariantònia Oliver, que interpretà l'espectacle Nou a la clastra de Son Tugores, mentre que Hierbaroja ocupà el parc de Son Tugores amb In-Out-Loops.

Del final de festa s'encarregà el DJ Dr. Magneto, que és un habitual de la nit d'art d'Alaró, i Vinila von Bismark, que va omplir la plaça de música.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris