cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
22°

Mallorca, en el punt de mira de Harvey Keitel

L'actor serà el protagonista d'un cicle al CaixaFòrum. La seva dona, Daphna Kastner, cercarà localitzacions a l'Illa

127858

Imatge de Harvey Keitel, de 1999, quan rodà El celo de Mallorca.

Efe

L'actor nord-america Harvey Keitel serà un dels il·lustres visitants que rebrà Mallorca aquest mes -arribarà dia 16, i ho farà convidat per la Mallorca Film Commission per dos motius. El primer consistirà en un recorregut per l'Illa, per tal de cercar-hi localitzacions que convencin la seva dona, Daphna Kastner, que cerca una illa on rodar la seva propera pel·lícula -el protagonista de la qual serà el mateix Keitel-. "Farem tot el possible perquè es decideixin per Mallorca. Hem organitzat tot un seguit d'activitats perquè se n'enamorin", explica el director de la Mallorca Film Commission, Pedro Barbadillo. Des d'aquest organisme també s'intenta organitzar un acte institucional, per tal de promocionar amb més efectivitat les qualitats de Mallorca, però encara no hi ha res concretat.

Daphna Kastner ja rodà a Espanya la pel·lícula Spanish Fly, que s'estrenà l'any 1998. Per la seva part, aquesta no serà ni molt menys la primera visita de Harvey Keitel a Mallorca, ja que l'intèrpret rodà l'any 1999 El celo, dirigida per Antoni Aloy. Precisament El celo serà la pel·lícula que obrirà un cicle dedicat a la filmografia de Harvey Keitel, també organitzat per la Mallorca Film Commission. Aquest esdeveniment, que previsiblement tindrà lloc al CaixaFòrum, s'iniciarà el proper dia 22, moment en el qual aquells qui ho vulguin podran pasar un horabaixa amb Harvey Keitel. Es farà una entrevista a l'actor, qui també contestarà les preguntes que els assitents li vulguin formular.

Algunes de les pel·lícules que es podran veure al llarg d'aquest cicle, que acabarà el dia 28, seran, a més d'El celo, La mirada de Ulises, El teniente corrupto, El piano, Smoke, Malas calles i Reservoir Dogs. Comptar amb l'actor nord-americà és "una gran oportunitat", assenyalen des de la Mallorca Film Commission. Harvey Keitel ocupa un lloc molt important dins la indústria cinematogràfica i suposaria un gran impuls a la imatge de l'Illa com a plató cinematogràfic.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris