cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 15°
15°

Art Viu treu diumenge artistes anònims al carrer

La mostra, per a la qual s'han inscrit 149 creadors, tornarà a traslladar obres de diverses disciplines al parc de les Estacions

123932

Els vianants de Palma podran contemplar art de tota mena al parc de les Estacions.

Jaume Lladó

Sota el lema "Si tens art, treu-lo al carrer", la mostra Art viu tornarà a donar aquest diumenge un espai a tots els artistes que no tenen lloc habitualment en els circuits comercials. El parc de les Estacions serà de nou el punt de trobada i exhibició on s'emmarcaran pintures, fotografies, escultures, ceràmiques i dissenys d'artistes professionals, però també de semiprofessionals i amateurs, de les 10.30 fins a les 19.30 hores.

"Aproximadament, el 90% dels artistes que exposen a Art Viu no tenen les possibilitats d'arribar a la galeria", afirmà Llorenç Dolç, tresorer de l'associació, que per a aquesta activitat ha rebut l'ajuda de l'àrea de Benestar Social, Treball, Participació i Cultura de l'Ajuntament de Palma. L'organització es planteja com a objectiu "repetir l'èxit de l'Art Viu de l'any passat, mantenint allò que funciona i afegint-hi unes poques novetats". Entre aquestes, hi ha un homenatge a dos artistes, un pintor i un escultor, el nom dels quals no es revelarà fins al mateix dia de la mostra per garantir el factor sorpresa. També s'exhibirà per primer cop a l'exterior una ceràmica artística de les Monges Tereses de clausura.

Per a l'edició d'enguany s'han inscrit 149 artistes, xifra que suposa un descens de devers el 25% de participació. Tot i això, es preveu que la quantitat d'obres exposades a l'aire lliure superi les 600. Cada artista disposarà de quatre metres lineals per mostrar les seves creacions, a més de treballar in situ, com acostumen a fer els pintors, per tal d'apropar els vianants al seu procés creatiu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris