muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

L'art balear mira l'exterior

Tres exposicions d'artistes illencs arribaran a Mèxic, Àustria i Suïssa. Fanny Tur s'acomiada de la direcció adjunta del Llull

Una antologia de Max a Mèxic i dues mostres col·lectives, Concepts i BotArt, a Viena i a Zuric, són les exposicions d'artistes balears que viatjaran a l'exterior amb el suport de l'Institut Ramon Llull. María José Coromines portarà a la capital austríaca Concepts el 16 de juny, una recopilació d'obres de vuit creadors illencs entre els quals figuren noms com Rafa Forteza, Teresa Matas i Rafel Timoner, totes recollides per la seva forta càrrega conceptual. Més feina ha significat el transport de les bótes de vi de BotArt, que durà a Zuric el 28 d'octubre una selecció de les dues exposicions organitzades pels cellers Ribas. Per la seva banda, l'antologia Panoptica, del premi nacional d'il·lustració 2007 Max, ara a València, es traslladarà a Mèxic per novembre com a primera parada d'una ruta llatinoamericana.

L'adéu de Fanny Tur

La presentació d'ahir fou el darrer acte oficial de la directora adjunta de l'Institut Ramon Llull de les Illes Balears, Fanny Tur, el contracte de la qual finalitza el proper dia 30. A partir d'aquí s'obren els interroganst sobre el que pensa fer el proper Govern amb aquesta institució, perquè l'IRL no ho veu segur per continuar amb el Partit Popular en el poder. "Confii que l'Institut Ramon Llull tingui continuïtat, encara que això ho ha de dir el PP", afirmà Tur. "Vingui qui vingui, jo estaré a la seva disposició per posar-lo al dia de les activitats", afegí. Fonts de l'Institut Ramon Llull confirmaren que no se'n triarà cap nou director adjunt fins que el nou Executiu no estigui constituït, perquè "és una qüestió que s'ha de tractar amb el futur conseller de Presidència".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris