cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
25°

El cura y el veneno, molta il·lusió i pocs doblers

El mallorquí Antoni Caimari enllesteix la primera fase del rodatge del seu primer llargmetratge, amb Carlos Gascón i José Isbert entre el repartiment. La segona part es filmarà el setembre o octubre

123776

Carlos Gascón i José Isbert.

Pere Bota

Antoni Caimari enllesteix aquests dies la primera fase del rodatge d'El cura y el veneno, el seu primer llargmetratge, basat en una novel·la d'Innuck Roda amb guió de David Bombai. Aquesta primera part del treball s'inicià el passat 2 de maig i es perllongarà fins dissabte 14 de maig. La segona fase s'iniciarà el setembre o octubre. Amb localitzacions com l'antiga presó, Campanet, Búger i Palma, el claustre de Sant Francesc fou el protagonista de les jornades d'ahir i despús-ahir. El cura y el veneno està protagonitzada per Carlos Gascón, que hi interpreta el paper de Felipe, un capellà que es veu involucrat en els esdeveniments que envolten un crim. El repartiment es completa amb Vanessa Conde, Javier Almeda, Emma Caballero i José S. Isbert, entre d'altres.

"Antoni va contactar amb mi fa quasi un any, quan jo era a Mèxic. Em va enviar la novel·la i la veritat és que el text em va encantar. El meu paper és molt diferent de tot el que he fet fins ara. Així que vaig venir des de Mèxic tot d'una que vaig poder per posar-me a les seves ordres", explicà en un descans del rodatge Carlos Gascón.
Aquesta pel·lícula és un projecte independent que disposa de pocs mitjans econòmics i d'un reduït equip tècnic. Tanmateix, el que no falta a tothom és il·lusió, que Toni Caimari va saber contagiar als actors. "Treballar amb tan pocs mitjans és una cosa que s'ha d'elogiar", afirmà José Isbert, qui també volgué destacar "el bon ambient que s'hi ha vist des del primer dia de rodatge". "Quan algú que vol crear et reclama amb il·lusió, l'únic que pots fer és acudir a la seva cridada", afegí Carlos GAscón.

"Un dels avantatges de rodar un film independent és que pots fer el que vulguis. La contrapartida és que això és una gran responsabilitat", sentencià un Caimari que sol portar "els nervis per dins" i que en el rodatge sembla d'allò més tranquil. Hispafilms, la productora que es farà càrrec del seu proper llargmetratge, enllestirà la distribució d'El cura y el veneno i farà especial incidència als països llatinoamericans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris