cielo claro
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
16°

Els set pecats capitals dansen a Alcúdia

La companyia de dansa Pasodós presenta un muntatge per mostrar les debilitats que han acompanyat els humans al llarg de la història, punt fort del cicle artístic i gastronòmic A.Art

Gola, supèrbia, luxúria, ira, peresa, enveja i avarícia. Els set pecats capitals varen traspassar ahir a Alcúdia la tela que els ha immortalitzat al llarg de la història i es convertiren en dansa. La companyia Pasadós, sota la direcció de Laura Macías, va recórrer durant ahir horabaixa els principals carrers d'Alcúdia per presentar-hi el seu espectacle Els set pecats capitals, plat fort del cicle artístic i gastronòmic A.Art 2011, que s'hi du a terme durant tot el cap de setmana i que culmina avui.

La funció, que va ser seguida per prop de dos-centes persones, va escenificar Els set pecats capitals basant-se en les obres d'artistes com Picasso, Miquel Àngel, el Greco i Botero, amb el clar objectiu de mostrar les debilitats que han acompanyat els humans des del principi dels temps.

Originalitat

Set ballarins participaren en el muntatge, que va brillar per la seva originalitat, per l'humor i per l'intimisme que transmetia, ja que els protagonistes dansaren a pocs metres dels assistents i a causa del marc incomparable que suposa realitzar un espectacle davant les murades d'Alcúdia amb el sol a punt d'esvair-se. El muntatge es va iniciar al pont de la Vila Roja i va finalitzar a l'Auditori d'Alcúdia, però abans visità la porta del Moll i el passeig de Pere Ventayol.

50 artistes

Així mateix, tots els que anaren fins a Alcúdia pogueren gaudir de l'oferta artística que suposa A.Art, en la qual 50 artistes exposen les seves obres en diferents punts de la ciutat, ja sigui en indrets públics com Can Torró, Can Fondo i Can Ramis o en instal·lacions situades al carrer mateix. El cicle artístic és organitzat per la comissió assessora d'arts plàstiques d'Alcúdia, integrada per Josep Maria Alaminos, Ramon Company, Tolo Llabrés, Javier San Pedro, Tomeu Ventayol i Tomàs Gómez, i enguany ha apostat per donar a conèixer l'obra d'artistes d'arreu de Mallorca, Menorca i Eivissa.

Per tal d'engrescar tant de públic com fos possible, s'ha organitzat també durant aquest cap de setmana la tercera edició d'Alcúdia tapa a tapa, en el marc de la qual un total de vint-i-dos establiments han ofert els millors plats als visitants.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris