algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Art sota la llum de la Lluna

El cicle Llunes d'Es Baluard oferirà cada divendres d'estiu espectacles d'avantguarda al pati del museu

Música, dansa, teatre, spoken word, projeccions... tots aquests elements i molts més es barrejaran cada divendres fins al 6 d'agost en el cicle Llunes d'Es Baluard. Per a l'edició d'enguany, el museu fa una aposta per funcions d'avantguarda presentades com a hibridacions artístiques contemporànies. "Apostam per espectacles de risc, investigació i experimentació", afirmà la directora del museu, Cristina Ros, sobre les representacions, totes gratuïtes.

Els artistes Agustín Fernández Mallo i Eloy Fernández Porta donaran el sus a les vetlades amb l'espectacle Afterpop Fernández & Fernández. Serà aquest divendres, dia 2, quan exhibiran la seva mescla d'spoken word, música i imatges. Hi presentaran l'obra EROS: La superproducción de los afectos, guanyadora del premi Anagrama d'assaig.

Escenas de Terror versió 7.0 és un altre dels espectacles que s'hi podran veure el mes de juliol. "Hem concebut l'obra com un punt de trobada de totes les nostres influències", explicà el director d'Insula Teatre, Alejandro Martín-Francés. "Està inspirada en els aspectes més foscos de l'escriptor Edgar Allan Poe", avançà el seu màxim responsable, sobre una actuació que tindrà lloc a l'entrada del recinte i que combinarà text dramàtic amb projeccions, dansa i música en directe de NeoTokyo.

Les franceses K-Danse i el xou dels catalans Atempo Circ prometen espectacularitat visual. La companyia de Tolosa presentarà l'espectacle de dansa Génesis 3.16 (dia 16), mentre que Atempo (dia 23) suposa una experimentació de coreografies de malabars amb pal xinès, roda cyr i corda volant. D'altra banda, Rayuela DJs (dia 30) proposaran una experiència diferent amb la sessió Eufòria, Ànima, Eufòria, una actuació que anirà precedida del diaporama de Diana Coca amb El futurismo siempre será glitter.

La Terremoto de Alcorcón posarà punt final al cicle en el primer divendres del mes d'agost amb Perhaps (Tal vegada). "Som víctimes d'un passat meravellós i s'ha d'aprofitar", comentà la show woman, que en aquest espectacle comparteix escenari amb la banda de saxos Peut-être, un DJ i diverses videoprojeccions.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris