algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
11°

Dinamo, bojos pel vinil amb Psiclotimia

El grup d'ska presenta avui el seu nou treball al Cultura Club

Després de dos discos editats que els han dut a girar arreu del món, Dinamo presenta Psiclotimia, un avenç de sis cançons del nou disc previst per a l'any que ve. La particularitat d'aquest llançament és que s'edita exclusivament amb vinil, amb una tirada de cinc-centes còpies limitades. "Sempre ens havia fet il·lusió editar alguna cosa en aquest format i ens ho plantejàrem seriosament quan composàvem els temes durant la darrera gira", afirmà el trompetista Jaume Cerdà, més conegut com a Lolo.

Per a aquest nou llançament, Dinamo torna a jugar amb els estats mentals: "La ciclotímia és una mena de trastorn bipolar. Sempre ens ha fet gràcia la temàtica de la bogeria, el primer disc ja es va dir Desequilibrio, i un parell de cançons en fan referència", comentà Cerdà.

Aquest vinil no tan sols aporta un nou format a la discografia de Dinamo, sinó que també significà una nova manera de fer feina. "Vàrem voler experimentar a l'estudi i gravàrem en directe, tocant tots plegats en lloc de fer-ho cadascú pel seu compte", confessà Cerdà. El trompetista assegurà que, en conseqüència, Psiclotimia és un disc "més punk i rocker que qualsevol dels altres que hem editat fins ara".

Entre les noves cançons hi ha Bingo, el so cubà anomenat Jodedme i, fins i tot, una versió de Perales, Y te vas "La idea ens va venir quan l'escoltàrem anant en furgoneta i ens agradà perquè és totalment diferent a les versions que solem tocar", comentà Cerdà.

El conjunt regalarà el nou disc amb l'entrada del concert que oferiran avui vespre a la sala Cultura Club de Palma. "Hi tocarem el nou disc íntegrament i també altres cançons que solien quedar fora del repertori, però que la gent ens demana", avançà el trompetista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris