nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Serial a l'excusat

La Casa Museu Llorenç Villalonga acull a partir de demà Els Convidats, una obra en què l'humor inicial amaga uns personatges víctimes de la perversió

La inauguració d'un lavabo reformat és el detonant perquè els protagonistes d'Els convidats destapin tots els seus fantasmes i perversions. L'actriu mallorquina Agnès Llobet i els menorquins Enka Alonso i Àlvar Triay protagonitzen la història d'un triangle amorós que es mou entre el drama i la comèdia. "La qualific com un drama fresc, es presenta en to de comèdia però alhora explora aspectes molt durs de l'ésser humà", n'afirmà l'autora, Mar Pla.

Els convidats, que es representà per primer cop el 23 d'abril a la Casa de Menorca de Barcelona, arriba ara a la Casa Museu Llorenç Villalonga, a Binissalem. Les funcions tindran lloc del 17 al 27 de juny, de dijous a diumenge, i els membres de Produccions de Ferro esperen repetir la bona acollida de l'estrena. "La gent rigué molt durant l'obra i no m'ho esperava", comentà Mar Pla sobre les primeres reaccions. "Durant el repartiment, l'espectador es trobarà amb elements bastant perversos que les persones podem amagar i esperem que s'hi vegi reflectit", aclarí l'autora.

La improvisació sobre el text ha estat un element fonamental per acabar de donar forma a Els Convidats. "El més divertit de preparar la funció fou l'equip de feina que vàrem crear i l'elaboració de personatges molt diferents dels que solem interpretar", afirmà Agnès Llobet. Àlvar Triay, per la part seva, assegurà que, tot i les dificultats de l'obra, gaudí donant vida a figures que "es dediquen a reformar l'exterior en lloc del seu interior".

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris