nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Lloseta acarona la poesia i els versos

Una desena d'autors participaren dissabte en la Festa de la Paraula, acte central del Festival de la localitat del Raiguer

50130

Aquest fou un dels actes centrals del festival de Lloseta.

MP

Les paraules més sentides varen omplir dissabte vespre el Teatre de Lloseta, que va acollir la Festa de la Paraula, l'acte central de la setena edició del Festival de poesia de la localitat del Raiguer.

Entre la penombra d'un ambient de cafè teatre amb algunes taules i cadires, amb tasses de cafè i refrescs i amb les fotografies de fons de Joan Mir, els deu poetes participants foren Lluís Calvo, Carles Camps-Mundó, Juli Capilla, Feliu Formosa, Ramon Guillem, Laia Martínez, Marta Pessarrodona, Pere Rosselló, Pau Vadell i Antònia Vicens.

Amb o sense micròfon, mirant els llibres o el públic, recitant amb la naturalitat de cada dia i amb l'elegància dels grans, els autors convidats delectaren els assistents amb una selecció de poemes en català enmig del bar improvisat per a l'ocasió literària.

La veu greu de Feliu Formosa, l'excel·lència d'Antònia Vicens i la teatralitat de Pau Vadell, per posar-ne tres exemples, encisaren el mig centenar de persones que no volgueren perdre's l'acte.

Quasi dues hores de poesia en estat pur fou el resultat de la Festa de la Paraula, que tancà dissabte el Festival de poesia de Lloseta, que començà dimarts amb Oliva Trencada i seguí amb l'espectacle poeticomusical Mots servits, de Fartdart. La funció Tècnica mixta, de Miquela Lladó, també hi fou present, com també la jornada Nova Collita amb la presentació de les novetats poètiques de Lluís Servera, Màrius Sampere, Jaume Oliver i Pere Perelló.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris