algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
21°

“Elton John interromprà les vacances per actuar a Mallorca"

El productor i agent Onni Nordström perfila els darrers detalls del concert conjunt d'Elton John i Andrea Bocelli a l'Ono Estadi el 14 de setembre. Seran cinc hores d'actuació i començarà a les 19.30

Fa quaranta anys que Onni Nordström es dedica al món de les celebrities amb figures com Bill Clinton, Kofi Annan, Al Gore i Janet Jackson. Dia 22 de maig omplí l'Auditòrium de Palma amb la conferència del doctor Deepak Chopra i ara pensa repetir l'èxit amb un macroconcert amb Elton John i Andrea Bocelli. Tal com avançà dBalears, serà el 14 de setembre a l'Ono Estadi, i el promotor de BigO Production assegura que tot això ho fa de cor, "perquè estim Mallorca". Ahir ens avançà els detalls de com serà el concert.

Com vàreu pensar en l'organització d'un concert d'aquesta magnitud?
Durant anys he treballat als EUA amb la meva dona, Liss Plambech. També he estat a Dinamarca i Montecarlo. Fa tres anys em vaig fixar en Mallorca, on residesc des de l'any passat. Crec que l'illa té moltes possibilitats per organitzar un concert d'alta volada i el camp del Mallorca és el lloc idoni. M'agrada molt el futbol i estic convençut que l'estadi s'omplirà. Ja hem tancat l'acord amb el president Alemany, primer havíem parlat de fer-lo dia 28 de juliol, però ho descartàrem perquè hi haurà partits de la Lliga Europa.

Pot resultar una mica estrany unir en un sol concert Elton John i el tenor Andrea Bocelli?
No serà la primera vegada que treballen plegats, però serà el primer cop que ho fan en directe. Amdós són uns grans professionals. Tinc el luxe de conèixer molts artistes i quan un pot parlar directament amb ells és molt més senzill muntar un concert.

S'ha dit que sou amic del britànic?
Fa molts anys que ens coneixem i ens uneix una amistat professional. Quan vaig parlar amb ell sobre el concert de Mallorca em va dir que li pareixia fantàstic. Li va encantar la idea. Pensa que en aquestes dates ell té vacances i les interromprà per venir a Palma. A més, la seva banda es desplaçarà des dels Estats Units.

Ens podeu avançar com serà el concert?
Començarà a les 19.30 hores i acabarà devers les 00.30 hores. Seran, com a mínim, cinc hores de concert. Primer actuarà Bocelli durant dues hores i, després, ho farà Elton John, durant dues hores més. Enmig hi haurà un descans perquè s'haurà de canviar l'equip de so. Cada artista en tindrà un a posta. Serà una nit especial.

I quina serà l'aportació mallorquina?
76 músics de l'Orquestra Simfònica Ciutat de Palma i 40 membres de la Coral de la UIB acompanyaran Andrea Bocelli. A més, també hi actuaran dues sopranos de renom internacional, tot i que encara no en puc fer públic els noms. Un acte d'aquesta envergadura segurament repercutirà per bé a l'Illa.

Com creis que serà aquesta repercussió?
Principalment turística. L'esdeveniment s'organitzarà en l'àmbit europeu i s'establiran vols amb les entrades incloses. A més, com que el concert és en dissabte, els visitants podran aprofitar l'estada tot el cap de setmana. Mallorca és una illa molt espiritual i està preparada per acollir un concert d'aquestes característiques. Algú ha d'organitzar-lo, i en aquest cas, he estat jo. No faig el concert pensant en la butxaca, ho faig amb el cor perquè estim Mallorca.

Quin pressupost té tot aquest espectacle?
Això són dades confidencials.

Però heu rebut ajudes de les institucions?
No. Ho organitz jo amb la productora BigO Production i és un projecte privat. No vull cap dobler de les institucions, si es volen afegir al projecte per promocionar l'illa serà fantàstic, però jo no no demanaré res.

Teniu altres actes en ment?
En un principi vaig pensar a dur Shakira, però per motius de dates això no va ser possible. Estic segur que abans d'acabar l'any, juntament amb la meva esposa, organitzarem altres conferències semblants a les de Chopra.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mariana, fa mes de 10 anys
me agradaria contactar amb el senyor Nordtrom o amb l'empresari Big O production mariana
Valoració:10menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys
Crec que hi ha un error amb la data. El concert serà dissabte 4 de setembre, no dimarts 14.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris