cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

La Simfònica de les Balears actuarà amb Andrea Bocelli

El concert anunciat per al 4 de setembre a l'Ono Estadi, on també actuarà Elton John, comença a agafar forma. El conjunt balear serà dirigit per Marcello Rota

Els músics de l'Orquestra Simfònica de les Balears havien de tornar de les vacances d'estiu dia 6 de setembre, però un inesperat i afortunat concert els ha fet canviar de plans. "No passa res, estan entusiasmats", confessava el gerent, Gori Marcus, qui confirmà que la Ciutat de Palma actuaria el 4 de setembre al costat del popular tenor italià Andrea Bocelli. El concert, com ja va avançar dijous dBalears, omplirà l'Ono Estadi amb dos grans de la música, ja que també hi actuarà el britànic Elton John qui, per cert, ha confirmat a la seva pàgina web l'actuació de Mallorca.

Aquest esdeveniment ha estat organitzat per l'empresa BigO Produccions, el responsable de la qual, Onni Nordstöm, resideix des de fa un temps a Mallorca i on ha muntat, entre altres coses, la passada conferència de Deepak Chopra a l'Auditòrium de Palma.

Les entrades per al concert de Bocelli i Elton John sortiran a la venda aquesta setmana i els preus, com s'havia avançat, tindran un valor d'entre 55 i 150 euros.

L'Orquestra Simfònica de les Balears participarà en la primera part de l'actuació, la protagonitzada pel tenor italià. La batuta, en aquest cas, la durà el també italià Marcello Rota, qui ja ha treballat en altres ocasions amb Bocelli i que actualment està molt vinculat amb l'Orquestra Simfònica Nacional Txeca. Pel que fa al programa, encara és una incògnita amb quin repertori el mestre Bocelli delectarà el públic. Allò que sí que té clar l'orquestra balear és que ja té cita per als assaigs els dies 2, 3 i 4 de setembre. "Seran dos dies d'assaig doble i un de previ al concert", recordà Marcus, qui afegí que "per l'orquestra aquesta serà una oportunitat única".

Està previst que 34.000 persones omplin l'Ono Estadi aquell primer diumenge de setembre, una xifra gairebé rècord si tenim en compte que la majoria d'aforaments habituals de Palma (Palma Arena i plaça de Toros) amb prou feines superen les 10.000 localitats. En aquest cas, tal com confirmà dijous l'organització, l'esdeveniment ocuparia tot el recinte, ja sigui a les grades com també a damunt de la gespa, on s'habilitaran cadires. Queda per confirmar quina coral, en el cas que finalment n'hi hagi, acompanyarà la veu de Bocelli i la música de la Ciutat de Palma.

Pel que fa al concert d'Elton John, aquest arribarà acompanyat de la banda habitual i sorprendrà els mallorquins amb els seus temes més coneguts.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris