cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
14°

Presentada la Fira del Llibre Antic i d'Ocasió

La cinquena edició restarà oberta fins el proper diumenge 11 d'abril als jardins de la Misericòrdia (Palma)

Un total de nou llibreries participaran a la V Fira del Llibre Antic i d'Ocasió als jardins de la Misericòrdia fins al proper dia 11 d'abril. Així, els assistents podran trobar més de 30.000 volums de totes les èpoques i temàtiques. Concretament, participaran en la iniciativa les llibreries Fiol Llibres de Mallorca, Al Tossal, Asilo del Libro i Rincón del Libro de València, Arranca-Thelma de Madrid, Cajón de sastre de Ponferrada, Caracuel de Málaga, Libros Pariente de Valladolid i Rosa Sardà de Barcelona.

D'aquesta manera, el conseller insular de Cultura i Patrimoni, Joan Font, ha reiterat, durant la presentació de la fira, el compromís del departament amb la cita, "aquest any ja més que consolidada" i amb un públic "fidel", que any rere any augmenta, ja que són cada vegada més els "tafaners que s'apropen i es fascinen amb la qualitat i la varietat de volums i altres materials que es poden trobar a les diferents llibreries instal·lades a la Misericòrdia".

Finalment, s'ha destacat que aquest any la fira té un horari molt ampli perquè tot el món "pugui trobar una estona i visitar el jardí de la Misericòrdia, on tant col·leccionistes com públic en general trobaran els llibres que cerquen des de fa anys".

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris