cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
21°

Animar.te creua l'Atlàntic

La mostra del Màster d'animació de la UIB viatja a Washington actualitzada i ampliada

117194

Imatges sobre el diptic que es repartirà als visitants de la mostra a Washington.

Fa uns dos anys que el Museu Es Baluard va acollir la mostra Animar.te, un seguit d'obres dels alumnes del Màster d'animació de la UIB, Maisca, que deixaren un bon gust en la boca dels visitants. Amb motiu de la presidència de l'Estat espanyol a la Unió Europea, l'ambaixada espanyola a Washington va sol·licitar la presència de l'exposició a la capital dels Estats Units.

Així, per petició expressa i després de donar a conèixer la feina a casa, Animar.te ja ha creuat l'oceà per ocupar un espai a l'American University de Washington. Malgrat que les peces, tant audiovisuals i interactives com maquetes reals, ja arribaren ahir a la destinació nord-americana, la inauguració no tindrà lloc fins al 23 de març. Després estarà oberta fins dia 1 de maig.

L'exposició es presenta a Washington dos anys després de veure la llum a Ciutat, per la qual cosa "proposam una Animar.te actualitzada i ampliada". Això va apuntar el director del Maisca, Juan Montes de Oca, qui serà per uns dies un dels ambaixadors de l'animació illenca als EUA. "L'endemà de la inauguració, mantindrem amb els alumnes de la universitat que ens acull un col·loqui sobre la nostra manera de fer, que, segons hem vist fins ara, els agrada molt", hi afegí.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris