bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Fito estrena Son Fusteret

El rock del bilbaí omplí de gom a gom el nou recinte de concerts. Un total de nou mil persones botaren amb els sons dels Fitipaldis i desafiaren l'intens fred d'anit a Ciutat

El rock de Fito & Fitipalidis desafià ahir vespre el fred en l'estrena del nou recinte de Son Fusteret en un macroconcert en el qual assistiren nou mil persones. La banda del bilbaí no va decebre els assistents, molts dels quals eren vertaders fans d'ençà de la seva aposta més "comercial", l'any 2006. Tot i això, Adolfo Cabrales demostrà que la música li surt de ben endins i, amb una posada en escena amb animació audiovisual inclosa, presentà als mallorquins el darrer treball: Antes de que cuente diez.

Abans, però, els components de La cabra mecánica exerciren d'amfitrions mentre el públic voltava per les instal·lacions del nou recinte d'espectacles de Palma. Per trencar la tònica dominant en els actes que organitza Eberhard Grosske, en el tancament d'aquesta edició la pluja no hi féu acte de presència.

Les portes del recinte s'obriren ben d'hora per acollir els 9.000 d'assitents, alguns dels quals anaven equipats amb moltes jaquetes. A les 21.30 hores començà el concert amb Miguel Àngel Hernando (el cap de La cabra) intentant animar el públic impacient per veure Fito. No hagué d'esperar gaire. A les onze en punt, el bilbaí s'enfilà a l'escenari amb Antes de que cuente diez, la cançó que dóna títol al darrer disc. El cantant, vestit amb texans, màniga curta i la característica boina, i la banda, amb espectacle renovat per a aquest 2010, repassaren els hits del darrer treball discogràfic i d'altres d'anteriors. Un buen castigo, Por la boca vive el pez, Viene y va i Me equivocaría otra vez foren els primers temes del concert davant un públic que no s'aturava de cantar.

Així, Fito & Fitipaldis deixà el llistó ben alt i congrià a Palma els mateixos aplaudiments que també ha recollit arreu de l'Estat. Tanmateix, el concert d'ahir era una mica especial: la inauguració d'un nou espai públic i la decisió del regidor Eberhard Grosske de fer un concert de pagament per Sant Sebastià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris