nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
15°

El retrat del pintor Antoni Colom

Fruit de l'anècdota, molt freqüent entre els artistes, neix el retrat que el pintor Joan Vich realitzà fa uns quants anys al pintor Antoni Colom (Bunyola, 1915) i que aquests dies figura a l'exposició que l'artista mostra a Can Gelabert, de Binissalem, juntament amb altres retrats que han tingut el seu comentari.

La meva intenció és centrar-me en el retrat d'Antoni Colom, paisatgista a punt de complir els 96 anys i que des de sempre ha treballat amb molt de rigor i disciplina, harmonia i riquesa en el cromatisme. Home d'una gran senzillesa, treballador incansable. Home de confiança del taller de la genial escultora Remígia Caubet (Palma,1919-1997), de qui aprengué a ser artista des del silenci.

Són certament interessants els plans de Mallorca, que va dur a les teles, amb una enorme placidesa i que l'artista Joan Vich ha sabut reflectir en el seu rostre. La serenitat en el seu límit conjuga amb les pròpies vivències del pintor retratat. El treball artístic d'Antoni Colom continua, resultat de les bones facultats que aplica en el seu quefer pictòric. Joan Vich ens ha fet entendre que Antoni Colom és un pintor amb història.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris